Enkel, og veldig god vegansk smoothie med bringebær, banan og soyamelk.
Drikke

Bringebærsmoothie

ingen kommentarer enda

Denne funker like godt som frokost og dessert – ikke verst av noe som tar to minutter å blende sammen! Frisk, søt, syrlig, kald… Sunn frokost som den er, og med noen enkle toppings har du en luksusdessert.

Vegansk + glutenfri
Porsjoner: 2
Tilberedelsestid: 3 min

Hurra! Green Bonanza har runda 1000 følgere på Facebook! og 500 på Instagram! I løpet av samme uka! Det er så gøy å starte en blogg fra scratch når den får en respons som dette, herregud. Tusen takk, alle sammen! Lets celebrate with a smoothie, shall we?

Vi er hele tiden på jakt etter nye smoothieoppskrifter hjemme hos oss, ettersom det er det eneste vi har lyst på til frokost før vi drar på jobb. Det, og en god kopp kaffe. Noen ganger er det supersunt og mettende med chia og grønne saker, og andre ganger er det mer stemning for noe søtere. Sånn som bringebær!

Jeg elsker bringebær. I sommer kjøpte vi en hel kasse med friske bringebær, som vi frøs ned porsjonsvis. Med andre ord, friske norske bringebær hele vinteren gjennom. Eller hvertfall så lenge det varer. I dag var dette frokost, men som dessert innbiller jeg meg at jeg ville servert den som is, laget den litt tykkere, og kanskje en stykke mørk sjokoladekake ved siden av.

Enkel, og veldig god vegansk smoothie med bringebær, banan og soyamelk.

Bringebærsmoothie

1 frossen banan (frisk går også bra)
4 dl frossen bringebær
5 dl usøtet soyamelk (eller plantemelk of your choosing)
1 ss daddelsirup eller 2 dadler, evt annen søtning

Kjør alle ingrediensene i en blender til du har en konsistens du er fornøyd med. Juster eventuelt med soyamelk for en fastere is eller glattere smoothie.

Kommentar? Spørsmål? Noe på hjertet?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.