Med din hjelp kan Green Bonanza kan bli årets beste matblogg! Avstemmingen pågår ut året!

Det nærmer seg kåring av finalistene i årets Vixen Blog Awards, landets største bloggkåring, er ute, og Green Bonanza er én av ti matblogger som kan bli kåret til årets beste matblogg. Ikke bare er jeg den eneste vegetarbloggen på lista, jeg er også skikkelig underdog i kategorien – og det synes jeg er kult!

Du kan gå rett hit for å stemme! Jeg har også lagt til en grønn badgeknapp i venstrekolonne, sånn at du lett finner den.

Det er ikke så veldig typisk meg å bry meg om konkurranser som dette, men akkurat denne gangen synes jeg er det utrolig kult. I følge Vixen er det over 20 000 blogger som er nominert i ulike kategorier, så det er jo utvilsomt et nåløye i seg selv, å komme til semifinalen i kategorien “årets matblogg”. I tillegg er det flere årsaker til at jeg synes dette er kult, og noe jeg kommer til å legge litt energi i.

Den eneste vegetarbloggen

Green Bonanza er den eneste helvegetariske bloggen som er i semifinalen. Kanskje betyr det at veggismat er på vei inn i varmen, men jeg synes samtidig det betyr at det er for lite. Det er mange flinke vegetar- og veganbloggere her til lands, og jeg skulle likt å se flere av dem på lista!

Bonanza er min hobby

Jeg gjør all jobb med bloggen på fritiden, det er mitt eget hobbyprosjekt som på halvannet år har blitt mye større enn jeg hadde forutsett. Å få være med i semifinalen sammen med de etablerte bloggerne som, såvidt jeg vet, mange av de lever av bloggen sin og det de gjør i og rundt den. Bonanza kommer alltid til å være noe jeg gjør ved siden av jobb, og da er det ekstra kult å få anerkjennelse for det. Både fra dere som leser, og fra en jury.

Et uttalt miljøfokus

Miljø er i vinden for tiden, og jeg ser at det jeg skriver om det, settes pris på. Det er utrolig fint å kunne være inspirasjon for hvordan vi kan handle og ordne kjøkkenet vårt for å redusere plastikk, for eksempel. Det er også grunnen til at jeg blant annet lar Natur og Ungdom formidle innhold fra bloggen, uten at tar noe for det.

SAMSUNG CSC

De andre er svære!

De andre damene som er i semifinalen (det er faktisk bare damer…), er svære bloggere. De er utrolig dyktige, og mange av dem har gjort bloggen til sitt levebrød. Det synes jeg det står stor respekt av, og flere av dem er bloggere jeg følger tett, spesielt Mat på Bordet og Kjøkkentjeneste. Derfor synes jeg det er dødskult å være den lille underdog’en som har sneket seg inn på lista blant the big bosses – og da er det jo ekstra morsomt å prøve seg, synes jeg. Er du ikke enig?

Supermorsomt!

Da jeg startet bloggen for halvannet år siden, tenkte jeg jaja, vi får se hvordan dette går. Og det har jo gått over all forventning. Det er så gøy å drive med dette, når dere som lesere gir så ekstremt mye tilbake. Jeg får vite stadig vekk at venner, bekjente og lesere er bloggens ambassadører der ute, på arbeidsplasser og i vennekretser, jeg ser at dere leser, poster bilder, kommenterer, deler og får inspirasjon i det jeg gjør på bloggen. Det er jeg så utrolig takknemlig for – og jeg håper dere tar dere tiden til å stemme litt i ny og ne i tiden fremover også.

Grunnlaget for nominasjon

Jeg vet ikke helt hvem som har nominert meg, men det begynner å demre for meg at det er flere enn en. Juryen sier at at de har gått etter kriteriene brukeropplevelse, innhold, engasjement og bruk av sosiale medier. For de av dere som har fulgt med på debatten om merking av sponsing som har pågått i det siste, så har juryen i år også slått hardt ned på feil- eller manglede merking av spons – i den grad at at mange bloggere ikke har fått komme til semifinale på grunn av det. Jeg er på svært trygg grunn der, absolutt alt her på bloggen er det jeg som står bak, både bilder, innhold og tekst.

How it works:

Av en eller annen grunn fungerer det sånn at du kan stemme hver 12. time, fra nå og ut året. Det er litt rart, men det er nå en gang sånn det er. Av de 10 semifinalistene er det 5 som går videre, og de er det juryen som skal kåre en vinner av.

Og du kan altså stemme her, hver 12. time!

← Previous post

Next post →

4 Comments

  1. Håper vi havner i finalen sammen :)

  2. Jeg stemmer på deg! Kanskje ikke hver 12. time, men så ofte jeg husker det! :P Lykke til!

    • Haha, hver 12. time er ganske heftig, det forventer jeg ikke av noen (ikke engang av meg selv eller samboeren). Tusen takk for støtte!

Kommentar? Spørsmål? Noe på hjertet?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.