Førstkommende lørdag skal jeg gjøre noe jeg aldri har gjort før: Lage masse av min egen mat og servere den til mange mennesker jeg ikke kjenner!

I forbindelse med Restaurant Day, dette fantastiske konseptet hvor hvem som helst kan åpne popupshop for en dag, skal jeg og mine gode venner i ETE Supper Club lage minikafe for en dag – midt på Grünerløkka i Oslo!

Noen av dere kjenner kanskje til ETE fra før, men det er altså et herlig lite konsept som jeg og fem venner driver sammen. Vi arrangerer hemmelige middagsselskap på hemmelige steder med hemmelig meny og hemmelige gjester – veldig mye hemmelighetskremmeri, som når det avsløres og gjestene får komme dit de skal være, sitte tilbords med de de skal møte, og få servert maten de skal spise, ofte blir magiske kvelder – rett og slett.

Nå i det siste har vi bestemt oss for at vi skal prøve å lage litt mindre og mer low key-event, for disse store middagene tar ekstremt mye tid og energi fra oss, og alle seks er jo i full jobb, og noen av oss driver med en hel del andre ting også, som for eksempel ei lita matblogg. Tidligere i høst hadde vi kaffesmakeevent på Hendrix Ibsen under Økouka, som vi avsluttet med vårt nye innslag coffeeclubbing. Lite hemmelighetskremmeri, men skikkelig, skikkelig trivelig.

Under Restaurant Day skal vi simpelthen bare lage en liten kafe, jeg skal lage to gigasvære kjeler med den mest populære oppskriften fra bloggen, nemlig linsegryte med kokosmelk, ingefær og koriander. Vi serverer også litt god te, setter på noe fin musikk og lager det riktig så hyggelig i det lille kontorfellesskapet rett ved Liebling. Vi har også laget et facebookevent.

Adresse: Øvrefoss 6H
Tid: Lørdag 21. november fra kl 13.00
Pris: 40 kroner per porsjon – ta med cash!

Jeg håper vi sees!