Søndagsfrokost og finaleplass

Det er søndag, det snør, jeg sitter i sofaen og drikker kaffe og skriver ut en håndfull blogginnlegg. Og jeg er i finalen i Vixen Blog Awards.

Det er vel to gode grunner til å skrive og dele noen tanker med dere, synes jeg. Den første uka i januar kom med et smell. Det var ørlite vondt å begynne å jobbe igjen, det er beinkaldt i Oslo, men nå er det søndag, jeg sitter inne i sofaen under et pledd, drikker kaffe, har spist frokost, spiller plater og ser på at det snør. Perfekte omgivelser for ørlite refleksjon.

Så, det er altså søndag. På torsdag fikk jeg mail om at jeg er i finalen til Vixen Blog Award i kategorien årets matblogger. Jeg synes det er helt kokobananas. Det er det eneste ordet jeg har å bruke om det. En ting er at jeg ble valgt ut av juryen blant alle nominerte til å være en av 10 og eneste vegetarblogg i semifinalen, det er veldig kult. Men å være i finalen, det er takket være dere. Det er dere som leser og følger med på bloggen som har gjort at jeg er en av 5 i finalen. Stemmingen pågikk i to måneder, og den måten jeg har sett at dere har mobilisert på, det gjør meg faktisk litt målløs. De andre matbloggerne som er i finalen er Trines matblogg, Mat på bordet, Fru timian og Anne Brith (tidligere Villa Perlesukker). Med andre ord: Fire av de desidert største matbloggerne i landet, som har holdt i åresvis, som har et helt apparat rundt seg som heltidsblogger. De er flinke, de er store. Og jeg er på lista sammen med dem.

Jeg tar det som en enorm tillitserklæring fra dere. At dere har brukt tid på å stemme, husket på å stemme, bedt andre om å stemme. Jeg har kollegaer som har stemt hele veien, jeg har venner og familie som har stemt hele veien, jeg har sett på enkelte forum at andre setter i gang mobilisering på Green Bonanzas vegne, jeg har sett at dere har kommentert i mine kanaler at dere heier på meg og stemmer på meg. Det er bare helt wow. Wow.

Ganske ofte, stadig oftere igrunn, får jeg spørsmål om hvordan jeg har tid til å drive blogg som jeg gjør ved siden av full jobb. Nå har jeg gjort det i halvannet år, og det har fortsatt aldri føltes som en slitsom byrde. Jeg gjør det, og lager meg tid til det, fordi jeg synes det er gøy, det gir meg mye, og fordi jeg hele tiden får tilbakemeldinger fra dere om at det jeg gjør bidrar til at dere spiser god og grønn mat i hverdagen. Det å bli stemt til finalen i noe sånt som dette bare beviser det for meg. Da bruker jeg gladelig fritiden min på å blogge, og er fortsatt trygg i min avgjørelse om at jeg har holdt bloggen fri for all spons og betalte oppdrag.

Igjen: Tusen takk til alle som har stemt. Nå er det opp til juryen å kåre en vinner førstkommende fredag, og selv om jeg ikke har veldig store forventninger om å gå helt til topps, lover jeg å holde dere oppdatert underveis i kvelden på både instagram og snachat (greenbonanza).

← Previous post

Next post →

2 Comments

  1. Så gøy, gratulerer & lykke til videre :D

Kommentar? Spørsmål? Noe på hjertet?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.