Green Bonanza blir bok
Blogg, Bøkene

Green Bonanza blir bok!

7 comments

Det har vært skikkelig vanskelig å ikke dele dette med dere før nå, men nå kan jeg altså endelig si det: Green Bonanza blir bok!

Jeg har hatt så dårlig samvittighet for at det har skjedd lite her på bloggen i januar, og enda dårligere samvittighet fordi jeg ikke har fortalt hvorfor. Jeg har ikke turt å fortelle det før jeg så at det faktisk ble noe av og at prosjektet begynte å ta form, og det gjør det nå, så da kan jeg endelig fortelle dere at Green Bonanza blir bok!

Det er fantastiske Cappelen Damm som skal gi ut boka mi, og den kommer i september. Det er en stund til, men det er mye som skal skje: Før 1. mars skal jeg ha skrevet alle tekstene som skal med, i mars/april skal vi ta bilder (og da må jo all maten lages!), og så skal den designes, korrekturleses og trykkes før den er klar til å slippes i butikkene i september.

Jeg kommer til å holde dere oppdatert fremover, men kan avsløre nå at det ikke bare kommer til å være oppskrifter i boka. Om du følger med på snap (greenbonanza) får du et lite innblikk i hvordan prosessen er, for nå skjer det mye spennende fremover.

Så fort jeg har levert tekstene 1. mars håper jeg at det blir litt mer kokkelering og oppskriftsblogging igjen – frem til da tenkte jeg at jeg skal dra frem noen gamle favoritter fra arkivet, og la dem få stå litt på forsiden for å sole seg i glansen av alle nye lesere som har kommet til i løpet av det halvannet året jeg har drevet Green Bonanza – for det er faktisk ikke lenger!

Tusen takk til alle som allerede heier på instagram og snapchat – dere er gull, altså.

7 Comments

  1. Ingvild

    Gratulerer! Kjenner jeg blir virkelig glad på dine vegne. Og gleder meg såklart veldig til å kjøpe boka di. :-D

  2. Så bra at Cappelen Damm skjønte at de måtte gi deg ut! Lykke til!

  3. Jippi! Det er virkelig velfjortjent!!! Gleder meg til å se hvordan den blir, blir sikkert kjempefin!

  4. Pingback: Pai med brokkoli og grønnkål • Green Bonanza

  5. Pingback: En liten oppdatering på bokprosjektet • Green Bonanza

  6. Pingback: Sniktitt på og forhåndsbestilling av boka mi: Grønn Bonanza! • Green Bonanza

  7. Pingback: Historien om 100 bilder på 6 dager • Green Bonanza

Kommentar? Spørsmål? Noe på hjertet?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.