Bedre enn du tror!
Blogg, Bøkene

Ferdig med fotoshoot & ny challenge

2 comments

Hoi, for en uke dette har vært!

På fem dager har Josefin og jeg laget og tatt bilder av 60 oppskrifter til boka mi, med god hjelp fra Eva på kjøkkenet. Det har gått i et forrykende tempo samtidig som vi ikke har skortet på noe – bildene har blitt sånn som vi ønsket oss at de skulle bli, og min indre planleggingsmaniac har fått komme godt til rette. Så godt til rette at Josefin fikk en liten tåre i øyekroken opptil flere ganger, for planlegging is everything når det er et mål for oss at boka skal ha et gjennomtenkt og ikke minst helhetlig uttrykk. Og det kommer den til å få! Nå har vi gitt oss selv et par dager pustepause, og så møtes vi igjen til uka for å sette herligheten sammen, før designeren hos Cappelen Damm skal få do her magic, og faktisk gjøre dette til en bok. Jeg gleder meg! Lover å vise noen sneakpeaks etterhvert.

Sånn utover det må jeg innrømme at jeg er ekstremt lei av mat, og det er kanskje ikke så rart. Jeg begynte å drømme om ovnsbakte tomater og enchiladas ganske fort, og jeg har vært på et kjøkken, enten i studio eller hjemme, hver eneste våkne time den siste uka. Jeg skal aldri starte catering eller restaurant, for å si det sånn. Jeg har savnet jobb og kollegaene mine, og innsett at jeg har den perfekte kombinasjonen av jobb og blogg. På toppen av det hele var Øystein bortreist på bokmessa i Bologna, så det føles som om hele verden og livet har stått på pause. Men nå er bildene tatt, kjæresten er hjemme, og jaggu blir jeg ikke 31 år i dag også. Hendelsesrik uke, om ikke annet!

I går lagde Øystein seg en restesalat av alle ingrediensene jeg hadde med fra studio, og mens han spiste kom jeg opp med ideen om en ny challenge. Jeg har jo gjort flere, både vegansk vår i fjor og i år, med det resultat at vi definitivt spiser mindre animalske produkter – og bestemt oss for å kutte ut egg helt. Jeg har også prøvd ut konseptet å ikke handle mat på to uker, og det gikk også veldig fint. Prosjekt mindre plast er stadig pågående, og nå er det klart for neste challenge:

Salat til middag resten av april!

Litt fordi jeg elsker salater i alle varianter, litt fordi det er sunt, og litt fordi jeg har lyst til å motbevise myten om at salat bare består av grønne blader, ikke gjør deg mett, og ikke er “ordentlig mat”. Så! Resten av april blir alle middager vi lager hjemme salat i en eller annen variant. Noe av det havner garantert her på bloggen, og ellers kan du følge med på instagram og snapchat (greenbonanza).

2 Comments

  1. Å, så spennende! Gleder meg veldig på dine (og mine) vegne!

  2. Gratulerer, både med ferdig fotografering og med bursdagen din

Kommentar? Spørsmål? Noe på hjertet?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.