Velkommen på bokslippfest 29. september!

Ja ja ja, jeg vet det er en stund til 29. september, men jeg gleder meg sånn, og jeg har så lyst til å invitere dere på slippfest for boka mi! Nå! Med en gang! Så da gjør jeg det. Nemlig.

Foto fra boka: Josefin Linder, team SporenstrekInnlegget inneholder naturligvis reklame for min egen bok, Grønn Bonanza, som kommer på ut Cappelen Damm 20. september.

Det er så innmari mye jeg har lyst til å fortelle om boka. Spesielt har jeg lyst til å fortelle ordentlig om hele prosessen det var å ta bilder til den, for jeg synes de er så fantastisk fine, om jeg får lov til å si det sjæl. Og det kommer jeg til å gjøre! Veldig snart! Men, som dere som følger meg på snapchat (brukernavnet er greenbonanza) har fått med dere i dag, har jeg vært og planlagt slippfest! Og det må vi hvertfall snakke om, for fest er gøy! Mange utropstegn!

Første gangen jeg var på Pigalle var det gamle-Pigalle. Sjarmerende, men ganske slitent. Midt på Grønland, som alltid har vært min favorittbydel, uansett hvor rar den har vært og rar den holder på å bli. I fjor ble gamle-Pigalle stengt, og som en slags fugl føniks kom nye-Pigalle til. Og for et sted, dere. Her snakker vi gjennomført art deco-stil, store palmer, håndlagd alt, fantastisk takterasse og en så lekker bardisk at du ikke har lyst til å søle en dråpe på den. Bak disken er det Anne Maurseth som holder i spakene, og for en dame, dere! Hallais! Er det rart Pigalle er mitt favorittsted, stamsted, yndlingssted? Er det rart jeg vil ha slippfesten der? Nehei!

Dere er med andre ord invitert på slippfest for boka Grønn Bonanza. Stedet er Pigalle på Grønland i Oslo, tiden er 29. september kl 18.00.

Det vil bli servert smaksprøver på diverse snacks fra boka, og Anne disker opp med special made for Bonanza-drinker, både med og uten alkohol. Boka vil selvfølgelig bli solgt der, og vi tar med Bonanza-bærenett til de av dere som vil ha det. Det blir en liten prat på scenen mellom meg og Anette Garpestad, og utover det håper jeg det blir topp stemning, mingling, prating, klemming og hurramegrundt.

Jeg håper virkelig at dere som leser bloggen har lyst til å komme, for uten dere hadde det ikke vært noen bok. Denne festen er like mye for dere som den er for meg, så her er det ingen unnskyldninger for å ikke dukke opp. Ta med deg en venn, og bli med meg å feire at boka endelig er ferdig, på byens beste sted!

Du finner eventet på facebook her, og jeg kommer garantert til å minne dere på det når det nærmer seg, for å si det sånn.

Sees vi? Si ja!

← Previous post

Next post →

4 Comments

  1. Maria

    Skulle gjerne vært med men er visst ikke gammel nok :( Men håper uansett det blir en flott fest! :D

    • Det var synd, Maria! Det blir nok flere events utover høsten, så da håper jeg du får kommet på et av de andre :)

  2. Aimée Self Lindland

    Ser at 29 sept er en torsdag og kan være litt vanskelig å få fri for å reise men vil gjerne få det til. Så skal sjekke med resten av veggies-gjengen og jobb så kanskje vi rett og slett tar oss en langtur til Oslo for å se. Hadde vært kjempe moro!

Kommentar? Spørsmål? Noe på hjertet?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.