Blogg, Bøkene

Grønn Bonanza er ute!

1 comment

Jøje meg. Det er faktisk sant. Boka er tilbake fra trykk, og den er på vei ut i butikkene! 

Foto fra boka: Josefin Linder

Jeg føler meg mest som en salig blanding av vettaskremt og innmari glad, samtidig som det faktisk føles litt absurd og ikke helt sant at den faktisk finnes på ordentlig. På ordentlig! En bok! Med stive permer, tykke ark og masse tekst som jeg faktisk har skrevet! Herregud!

På lagerdato-dagen 20. september ventet jeg som en unge venter på julaften. I så stor grad at det faktisk minnet meg om et bilde som finnes av meg som barn: Sittende i min rosa (!) kurvstol rett foran utgangsdøra i gangen, pen i tøyet og sløyfe i håret, mens resten av familien ordnet til jul. Det hører også med til historien at jeg løp avgårde, livredd, når nissen omsider ankom. Jeg planla å ikke gjøre akkurat det samme denne gangen, men ventet – det gjorde jeg.

greenbonanza_COVERmhvitt

Og så kom den ikke videre enn lageret! Jeg visste det egentlig, men jeg håpet så veldig at den skulle komme på tirsdagen. Onsdag skulle jeg også være på et heldagsseminar med jobben og høre på foredrag om retorikk i amerikansk politikk og hvordan Obama vant valgene sine. Bente, redaktøren min, lovet meg at hun skulle få boka sendt ned dit jeg var når den kom, og både Linda og Trude, markedssjef og informasjonssjef, holdt meg oppdatert. For en gjeng altså, der passer alle på at boka kommer i hendene dine så snart som råd er!

Så der satt jeg da, og hørte på hvordan Obama vant valget i 2008 idet Bente ringte, og jeg mer eller mindre ramla over de som satt utenfor meg. Jeg trodde hun skulle si at et bud var på vei, men der sto hun jammen meg i gangen med et nett med boka mi i selv! Og altså, så utålmodig som jeg hadde vært… Så ble jeg så nervøs at jeg nesten ikke klarte å åpne den! Det ble helt sånn: Her er den faktisk. Oppi dette nettet, der er den. I fysisk form, enda hvor mye jeg har sett den på en skjerm.

Se hva som endelig er her!

A photo posted by Green Bonanza (@greenbonanza) on


Meeeen! Jeg åpnet den. Og jeg ble så ivrig at jeg fortalte en stakkars tilfeldig mann som bare prøvde å gjøre jobben sin bak en skranke at jeg har skrevet en bok og at det er første gangen jeg ser den. Haha! Stakkars. Bente filmet det hele, og det kan du se på min facebook-side.

Så her er den altså, og nå finnes den. På ordentlig. På vei ut i butikkene. På vei ut til alle dere som har forhåndsbestilt den. På vei inn i deres hjem, inn i deres hender. Og jeg håper, håper og håper, at dere blir fornøyde. Det er jo for dere jeg har laget den, ikke for meg.

Så. Vær så snill og fortell meg hva dere synes, når dere ser den? Og ikke minst: Jeg håper dere kommer på slippfest på Pigalle 29. september!

PS: Om du forter deg og følger meg på snapchat (greenbonanza) kan du se en god del sneakpeaks og høre meg fortelle litt om boka. Storyen ligger ute til ca kl 18.00 på torsdag 22. september.

 

One Comment

  1. Pingback: Månedens favoritter: September 2016 – Et kjøkken i Istanbul

Kommentar? Spørsmål? Noe på hjertet?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.