Blogg

God jul!

ingen kommentarer enda

Kjære alle fantastiske lesere: Jeg ønsker dere en fantastisk fin, rolig og velsmakende jul.

Jeg håper den blir unik, uansett hvordan du har valgt å feire den. Jeg håper den blir rolig og fredelig, at du får lest en bok du har hatt lyst til å lese, sett den filmen du trenger å se for å virkelig komme i julestemning, eller endelig lest den artikkelen i avisa du har hatt liggende en stund. Jeg håper du tar deg tid til å klemme på alle de du har lyst til å klemme på, smake på småkakene, snoke i skapene og tåle at det blir litt ekstra rotete rundt oss de neste dagene. Jeg håper du får en fantastisk julemiddag med god mat, at de rundt deg gjør det samme, og at dere sitter lenge tilbords og lar maten synke før desserten. Jeg håper du våkner på julaften og har tradisjoner som venter, uansett hva de måtte være, og jeg håper det ligger en pakke til deg under et tre som gjør at du må smile, og omvendt, at det ligger en pakke fra deg, til noen, under et tre, som også gjør at du må smile.

Uansett om du er hjemme, borte, på jobb, et sted du aldri har feiret jul før, mennesker du er vant til å feire med, mennesker du ikke har feiret med før, små eller store, gamle og unge, jeg håper dere sammen skaper en julefeiring som alle føler seg vel i. Til syvende og sist er det jo det det handler om: Å ha tid og ro til å være sammen.

God jul, fra meg til alle dere – hver eneste en av dere.

Kommentar? Spørsmål? Noe på hjertet?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.