Blogg, Bøkene

Grønn Bonanza til Tyskland!

7 comments

Å HERREGUD, så kult det er å fortelle dere dette! Boka mi, Grønn Bonanza, er solgt til et tysk forlag, og skal oversettes og utgis i Tyskland!

Jeg har måtte vente siden før jul på endelig bekreftelse, men nå er det helt sant, og jeg kan si det høyt: Grønn Bonanza er solgt til Tyskland, og skal utgis av forlagsgruppen Patmos Verlag.

Dette er jo helt koko.

En ting er at den selges til utlandet. Det hadde jeg faktisk ikke engang tenkt tanken på at var en mulighet, jeg har jo vært helt i himmelen bare over å få lov til å gi ut boka mi. Men nå skal den altså til utlandet, og ikke bare det, den skal til Tyskland. Berlin er min “andre hjemby”, jeg har bodd der i flere perioder mens jeg studerte, og det er byen jeg alltid får vondt i hjertet av å reise hjem fra. Og nå skal altså boken min dit. Det føles så veldig rett, på flere måter!

Den skal oversettes nå, og kommer ut i Tyskland allerede til sommeren. Montro om det ikke blir en liten Berlintur for å speide etter Grüne Bonanza (eller hva den nå ender opp med å hete der) i bokhandlene?

Bonanza til kontinentet, dere! Hipp hurra!

Tusen, tusen takk til alle Bonanza-lesere som har snakket om, snappet, kjøpt og gitt bort boka, salgstallene gjør meg litt svimmel hver gang jeg ser dem. Tenk at dere kjøper og bruker boka, mi. Det er så fint å tenke på. Det er jo for dere jeg skriver alle disse greiene!

Og selvfølgelig, tusen, tusen takk til verdens beste gjeng i Cappelen Damm, som har hatt klokketro på både meg og boka hele veien, og ikke minst Cappelen Damm Agency, som har solgt den til Patmos. Dere er så gull! Jeg digger dere!

l1005639

7 Comments

 1. Hilde

  Gratulerer!!! Dette var gøy å høre – Grønn Bonanza ut i verden. Ja, dette klinger godt i mine ører. :-D

 2. DETTE ER SÅ UTROLIG FORTJENT! <3

 3. Gratulerer så mye! Fantastisk :) Ikke overraskende, du legger jo ut utrolig fine bilder og beskrivelser i oppskriftene dine. Og liker at du forteller historien bak ulike matretter :)

  PS: Digger også Berlin, og søsteren min bor der (ja, hun er heldig) <3

 4. Hallo aus Deutschland!

  I got your book (the German Version) just yesterday and I am getting excited to try some recipes. I’m especially interested in the tofu ones, since I never tried to cook tofu before. I’ll remember your blog for the future, once I have found my way through the book.

  Liebe Grüße,
  Jana

  PS: I wasn’t sure how much German you remember from your time in Berlin. and since my Norwegian is non existent and my understanding of it based on my current level of Swedish, I thought English might be the best language to use.

  • Hi Jana! So happy to hear from you the same week the book came out in germany! I hope the blog will be useful for you, even in norwegian :)

Kommentar? Spørsmål? Noe på hjertet?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.