Topp tre fra de siste tre: Januar – mars 2017

Enda en liste, tenker du sikkert. Svaret er: Jajamensann! Som dere vet synes jo jeg det er ordentlig gøy å sitte og snuse langt nede i statistikken, for der finnes det så mye rart. Og gøy. Og rart.

Dette er altså noe jeg har tenkt til å gjøre hvert kvartal: Gå inn og se på hva som har vært mest poppis av nye oppskrifter de siste tre månedene. Det er, ikke overraskende, eldre klassikere som er mest lest til enhver tid, de har lengst fartstid både hjemme hos dere som bruker oppskriftene, og ikke minst i søkemotorene, som sender ganske så mye trafikk denne veien. Men vi har jo blikket rettet godt fremover også, så det er like spennende for meg hva av det nyeste som har blitt mest lest. Er det det samme som jeg tror? Er det det samme som dere tror? Er det akkurat din favoritt? Gi en lyd davel! Jeg er så nysgjerrig på alt dere tenker!

Skal vi telle opp eller ned? Vi teller ned.

3. Vegansk pesto med masse umami

Denne ble jeg faktisk litt overraska over, men også glad – for det er til dags dato den pestoen jeg har laga i hele mitt liv, så det er jaggu stas at dere er like glad i den som jeg er! Denne pestoen ble laga til oppskrifta Norefjell-pasta, som ble til da vi pakket sekken og dro på en miniferie til et kjøkken uten noen ingredienser. Tenk at en ny favoritt kan komme ut av (bokstavelig talt) ingenting?

Vegansk pesto med basilikum, soltørket tomat og hvitløk

2. Vegansk pho

Denne pønska jeg lenge på, og med det mener jeg brukte lang, lang tid på å knekke koden på. Og når jeg først følte at jeg knakk koden, er det skikkelig stas å se at dere også liker den. Men da er jo spørsmålet: Har dere laget den, eller har dere bare lest den? Do share!

Nøye researchet og gjennomtestet: Endelig en vegansk oppskrift på ordentlig pho på Green Bonanza!

1.  Chana masala

Det var min gode kollega Jon Erik som etterlyste en god chana masala på bloggen, så han har tydeligvis nese for trender, også innenfor mat. Kanskje jeg må gå og spørre han flere ganger, om hva han savner på bloggen? Denne er litt som pho-oppskrifta, at jeg har pønska på den så lenge at det var nesten skummelt å legge den ut! Samtidig lagde jeg veganske nan, som også ble en personlig favoritt.

Nøkkelen til verdens beste, og veganske, chana masala er todelt: God tid. Gode råvarer.

Det skal også sies at ukemenyene ligger og topper leselistene hver uke, og det er jo ordentlig trivelig å se at dere bruker dem. Jeg lover å fortsette å lage ukemenyer i resten av 2017!

Så da blir det jo spennende å se da, hva som blir publisert de neste tre månedene som blir neste topp tre fra siste tre? Det er lov å ønske seg oppskrifter, som dere jo nettopp så var det et ønske som toppa denne månedens liste!

← Previous post

Next post →

2 Comments

  1. Det er kanskje litt tidlig å ønske seg dette, men når det for alvor nærmer seg sommeren, håper jeg du fortsetter iskremprosjektet fra i fjor. Ja takk til flere slike oppskrifter – både pinneis og til iskremmaskin :)

Kommentar? Spørsmål? Noe på hjertet?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.