Blogg

Bonanzas sommerprosjekt 2017

3 comments

Det nærmer seg sakte, men sikkert juni, og jeg er endelig klar for å fortelle dere om mitt lille sommerprosjekt 2017!

Det er altså ikke fryktelig revolusjonært, for det er nemlig sånn at jeg har lyst til å fokusere blogg-energien min på to ting denne sommeren: Grilling. Og is.

Når det gjelder grilling, skal jeg teste mantraet mitt om at alt kan grilles. I fjor begynte vi å grille både pizza og vannmelon, og i år bor vi jo for første gang i vårt eget hus, sånn at vi ikke må vente med å grille til vi er på hytta. Vi kan grille hele tiden! Hvertfall hvis det er fint vær! Så det er det som er planen; Jeg vil grille. Jeg vil finne den beste måten å gjøre ting på oppå grillen, før grillen, etter grillen og ved siden av grillen.

Og når vi snakker om is, skal jeg ta fjorårets iskremprosjekt to steg videre. Det er hvertfall det som er ambisjonen og målet. Jeg har samlet de jeg lagde i fjor her, og der kommer det til å fylles på etterhvert som det blir dere denne sommeren.

Fortvil ei - det er håp for deg som elsker pistasjis, men som ikke spiser melk!

 

Men viktigst av alt:

Jeg ønsker meg innspill fra dere!

Jeg trenger, ønsker meg, og vil veldig, veldig gjerne at dere gir meg både hint, ideer, ønsker og utfordringer til hva jeg kan lage på grillen, og ikke minst hva slags typer is vi skal lage i løpet av sommeren. I fjor eksperimenterte jeg jo mye med kokosmelk, kanskje vi skal teste noe annet i år? Kanskje jeg skal legge ut flere av eksperimentene, også de som ikke gikk så bra? Hva tror dere?

Legg igjen en kommentar, eller ta kontakt på facebook, instagram eller snap (greenbonanza)!

SAMSUNG CSC

3 Comments

  1. Karianne

    Forslag til is: yoghurt-is, pistasjeis, is med peanøttsmør/mandelflak o.l, mojito-is, tropisk is, vegansk fløteis.

    Utfordringer til grillen: tropisk pizza, sommergryte, bbq-oumph, grilla sandwich, portobelloburger, halloumispyd, innbakte pølser, marinert tofu.

    • Pistasjis finnes allerede – de andre tar jeg med meg! Vegansk fløteis er definitivt på lista. oumph er jeg ikke noe glad i, halloumi spiser jeg ikke lenger – men pizza, tofu og burgere skjer! Marinert tofu finner du også allerede oppskrift på, både på blogg og i bok :) takk for liste!

  2. Anine

    Hei, og for et morsomt prosjekt! Jeg ønsker meg en hovedrett til grillen som ikke er superkrevende å lage(ekstrapoeng for noe som er lettvint å ta med ut i parken!), og som passer til vanlig grilltilbehør. :)

Kommentar? Spørsmål? Noe på hjertet?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.