Det er den tiden igjen: Dypdykk ned i tallene for å se hva som har vært mest poppis av det som har blitt publisert de siste tre månedene!

Om du tilfeldigvis skulle stusse over hvorfor topp tre fra de siste tre har blitt til topp fire fra de siste tre, har jeg en ærlig, og litt pinlig, grunn til hvorfor: Jeg fikk ikke til å lage fine topp-bilder med tre matbilder. Det ble rett og slett stygt, og stygt vil jeg jo ikke drive med, så derfor ble topp tre til topp fire. Ja, det er lov å le av et noe stort ordning-og-reda-oppheng. Jeg ler sjæl!

Men, til saken: Grunnen til at jeg synes det er fint å gjøre disse kvartalsoppsummeringene, handler om at det er viktig for meg å se hva av det jeg lager, som dere liker. For det gir meg jo et godt og solid hint på hva jeg godt kan lage mer av. Fra alt som ble publisert januar, februar og mars var det vegansk pesto med masse umami, pho og chana masala som var de tre mest leste oppskriftene, og det passer jo fint inn i de sure og kalde vintermånedene.

Jeg har faktisk ikke sjekket før jeg begynte å skrive, så akkurat nå skal jeg gå inn i statistikken for å se hva som har vært mest lest av det som ble publisert i april, mai og juni. Jeg er spent.

Here goes. Vi teller ned.

4: Muhamarra

Muhamarra (paprika- og valnøttdip) er en perfekt dip til hummus og pita!

3: Ovnsbakt aubergine med tahinisaus

Lyst på noe godt med aubergine? Test ut ovnsbakt aubergine med koriander- og tahinisaus!

2: Tabbouleh med aprikos

Tabbouleh med aprikos er en klassisker på ethvert meze-bord!

1: Falafel med friske urter

Du kan lage perfekte, fantastiske, veganske falafler helt uten frityr!

Okei, dette var jo interessant – av alt som ble publisert i april, mai og juni i år, var det fire retter fra stort sett samme kjøkken som var mest poppis. Det kan jo ha noe å gjøre med at jeg har vært relativt opptatt av den type mat selv, og det er jo veldig fint å se at dere synes det er stas!