Frisk, syrlig og herlig mango- og kokossmoothie
Drikke

Kokos- og mangosmoothie

Nivå Enkel ingen kommentarer enda

En gul smoothie! Så mange friske, gode smaker på en gang gjør starten på dagen ganske så ålreit, spør du meg.

Mengde: 2 store glass
Tid: 4 min

Vi har smoothieperioder av og på gjennom hele året. På sommeren blir det selvfølgelig aller mest, det er jo lite som er bedre enn å ta med seg et glass smoothie ut i hammocken, gå barbeint på verandaen, vind i fjeset… Akk, ja, jeg har begynt å vente på sommeren jeg, det er jo ørlite tidlig, merker jeg. All den tid det er 4. februar.

Anyhow, hvis jeg skal få i meg frokost, er smoothie veien å gå. Jeg har vært sabla glad i grønne smoothier ganske lenge (og det er jo ikke så rart, denne med spinat, ingefær og kanel er jo addictive), så nå prøver jeg å bli litt mer kreativ med både farger og innhold i blendern. Derfor er denne med banan, mango og lime, og istedet for mandelmelk, som jeg pleier å bruke, har jeg testet de nye variantene fra Alpro (ikke sponset, bare så det er sagt), som smaker kokos uten å være fullfett kokosmelk. Det funker overraskende bra! Kombinasjonen med mango og lime gjør det til en frisk, litt syrlig og, om du vil, tropisk smak.

En av fruktene bør være frossen, eventuelt begge. Om du ikke har Alpro kokosdrikk kan du bruke vanlig plantemelk, men da får du en litt annen smak. du kan eventuelt bruke 50/50 kokosmelk fra boks og vann eller isbiter.

Frisk, syrlig og herlig mango- og kokossmoothie

Kokos- og mangosmoothie

1 stor banan (frossen)
150 gram mango (gjerne frossen)
2 ss hempfrø
1 lime
4 dl kokosdrikk / 2 dl kokosmelk + 2 dl vann

Ha alle ingrediensene i blendern, og kjør til en jevn, fin smoothie. Du kan velge om du vil skvise lime oppi, eller ha oppi hele med fruktkjøtt (uten skall). Litt zest på toppen er godt!

Frisk, syrlig og herlig mango- og kokossmoothie

Kommentar? Spørsmål? Noe på hjertet?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.