Vegansk blåbærsmoothie
Drikke

Spinat- og blåbærsmoothie

Nivå Enkel ingen kommentarer enda

Ny dag, ny frokost, ny smoothie! Denne gangen er det fargen blå.

Mengde: 2 store glass
Tid: 3 min

Vi er åpenbart inne i en drink the rainbow-periode, for nå er det smoothier i alle slags farger på gang her! Gul kokos-smoothie, grønn sitrus-smoothie, og nå: Blåbærsmoothie! Denne er så enkel at jeg knapt trenger å si noe som helst. Du trenger strengt tatt bare fire ingredienser, men om du legger til hempfrø blir det både sunt og akkurat passe næringsrikt, dette.

Utover det har jeg siste arbeidshelg med bokmanuset før det skal leveres neste uke, og selv om jeg har hvilepuls nå, klokka ni på lørdag morgen, vet jeg at det kommer til å bli hektisk i helgen. Jeg lager litt instastories (brukernavn @greenbonanza) mens jeg holder på, så om du vil være heiagjeng, så ses vi der, eller?

Vegansk blåbærsmoothie

Spinat- og blåbærsmoothie

2 håndfull spinat
1 banan (frossen)
2,5 dl blåbær (frossen)
2,5 dl usøtet plantemelk (mandel)
2 ss hempfrø

Ha alle ingrediensene i blenderen, og kjør til du har en jevn, fin smoothie. Du kan justere konsistensen med plantemelk.

Kommentar? Spørsmål? Noe på hjertet?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.