grønn smoothie
Drikke

Grønn smoothie med eple og lime

Nivå Enkel ingen kommentarer enda

Påsken er over, hverdagen er tilbake – med en sabla grønn supersmoothie!

Mengde: 2 porsjoner
Tid: 3 min

Jeg elsker som kjent grønne smoothier, og når våren melder sin ankomst, da kicker min smoothietørst inn også. Og det skal være grønt! Så grønt at det smaker grønt, for jeg synes grønt smaker digg! Denne er en syrlig, frisk og supersunn start på hvilken som helst dag, og lages i en fei.

Jeg har alltid frossen spinat og frossen banan i fryseren, det er mine to smoothie-triks som aldri slår feil. Om du ikke har det, gjør ikke det noe – men da er det fint om du finner frem en håndfull isbiter istedet for vann her, for noe bør være frossent for at dette ikke skal bli en romtemperert slush. Det liker ingen. Jeg bruker ganske mye limesaft her, så mye at det kjennes i kjeven – om du ikke er like glad i det, kan du med fordel begynne med mindre, og smake deg frem. Selleri er kanskje for spesielt interesserte, for den setter smak, så om du er skeptisk kan du droppe den. Hvertfall i første omgang!

grønn smoothie

Grønn smoothie med eple og lime

2 håndfull frossen spinat
1 frossen banan
1 (grønt eple)
1 ss ingefær (ca)
1 stangselleri
2 lime
2,5 dl iskaldt vann

Rens ingefær, vask og kutt eple og selleri, og skvis limesaft oppi blendern. Ha i resten av ingrediensene, og kjør til du har en glatt, jevn smoothie. Du kan justere konsistensen med vann eller isbiter.

Kommentar? Spørsmål? Noe på hjertet?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.