Nå står mai omsider, endelig, at last! på trappene, og vi vet alle hva det innebærer (i tillegg til joggesko, lettere jakker, mange fridager og planting): Festivaler!

Mai er litt av en måned her i huset. Ikke bare skal boka ferdigstilles og de siste bildene tas i studio i løpet av de kommende ukene, og ikke bare er det en fridag i uka som gjør at jobb blir ekstra intensivt (men veldig godt med de fridagene da), og ikke bare skal jeg plante både det ene og det andre og vi skal vaske ned verandaen og flytte ut i hammocken igjen, og ha 17. mai på verandaen, men: Det er ikke bare én, men to, festivaler jeg skal være med på!

Lørdag 5. mai: Cappelen Damms Vårfestival kl 12.00

Tre dager til ende skal forlaget mitt ha sin egen vårfestival, og programmet er stappfullt av flinke og inspirerende folk som passer perfekt nå i disse vårtider. Jeg skal dit lørdag 5. mai og delta på arrangementet Grønt er skjønt – inspirasjon til en grønnere hverdag sammen med Hanna Cecilie Aas (forfatteren av Naturligvis) og Tommy Tønsberg, som skal gi tips til planting av urter og grønnsaker (den biten gleder jeg meg til!). Min del av programmet handler om tips til et grønnere kjøkken, og dere kjenner meg jo godt nok til å vite at for meg handler det både om maten, det som er rundt den, og hvor vi gjør av den, så jeg skal prøve å snekre sammen en håndfull gode tips. Jeg håper dere kommer – det er gratis!

Lenke til facebook-arrangement

Lørdag 26. mai: Oslo Vegetarfestival

De fantastiske damene bak Oslo Vegetarfestival, Heidi Rønneid og Synne Hewitt, står for landets råeste Vegetarfestival i år som før, og i år er det flytta til Kubaparken. La oss alle krysse fingre og tær for godt vær, for i år blir hele festivalen utendørs! Det blir ikke bare en, men to (!) anledninger til å få med seg en bit Green Bonanza, for jeg skal både holde et kokkekurs sammen med Jane som står bak Veganmisjonen, og så skal jeg holde et foredrag helt alene i tillegg. På kokkekurset skal Jane og jeg lage våre favorittoppskrifter som passer sommeren til, så vi krysser fingerne for godt vær og skikkelig sommerstemning. Kokkekurset blir klokka 15.00 på lørdag, og foredraget blir også den dagen, men der vet jeg ikke klokkeslett helt enda. Ses vi?

Lenke til facebookarrangement for kokkekurs