Vegansk smoothie med grønnkål og kokos
Drikke

Grønn smoothie med kokos

Nivå Enkel ingen kommentarer enda

Er det bare jeg som ikke orker noe annet enn smoothie til frokost når det er så varmt som nå? Neppe! Her er en flunka ny oppskrift på grønn smoothie med kokos.

Mengde: 2 porsjoner
Tid: 5 min

Det er i sommertider som dette at det å putte frukt og grønt i fryseren lønner seg. Jeg hater å kaste mat, og i tillegg til å alltid ha poser med diverse frukt og bær i frysern, fryser jeg ned mye grønt som er av typen som blir dårlig fort, for eksempel spinat. Jeg gjør det samme med grønnkål, og da begynner det å ligne en grønn smoothie av ting fra fryseren..

Både spinat og grønnkål er supernæringsrikt og godt å få i seg på morgenen. I tillegg har jeg litt frossen banan oppi, for fylde og sødme, og hempfrø, som er en god proteinkilde i tillegg til å gi omega 3. I denne er det også kokos, revet kokos, den typen du pleide å få på toppen av sjokoladekaka, og den gir en skikkelig god og frisk smak mot alt det grønne. Om du ikke har både grønnkål og spinat, bruker du en av delene. Har du det friskt, men ikke frossent, tar du litt mer spinat, eller slenger oppi litt isbiter i tillegg. Alt er lov i smoothie – smak deg frem!

Grønn smoothie med kokos

1-2 håndfull (frossen) grønnkål
1-2 håndfull (frossen) spinat
1 (frossen) banan
1-2 ss hempfrø
1-2 ss revet kokos
ca 4 dl havremelk eller annen plantemelk
Evt isbiter

Ha alle ingrediensene i blendern (legg det grønne nederst, da er det lettere for den å blende det harde), og kjør til du har en jevn og fin smoothie.

Vegansk smoothie med grønnkål og kokos

Kommentar? Spørsmål? Noe på hjertet?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.