Blogg

Instagram-følgernes favoritter

3 comments

Nå er det dags: Jeg spurte dere om hva som er deres favoritter, og dere svarte! Her kommer hele smørbrødlista av hva instagramfølgernes favoritter fra Green Bonanza faktisk er.

Det er lite som er mer fint, gøy og givende med bloggen enn å snakke med dere som bruker den og følger den, og i løpet av det siste året har jeg blitt mer og mer aktiv på instastory. Jeg synes det er så gøy, for det er så lett å komme i kontakt med dere der, responsen deres er så hyggelig, varm og ekte, og alle de tallene jeg sitter og ser på statistikken blir plutselig til mennesker, som har favoritter, som gjør oppskriftene mine til sine, som lager det samme om igjen, som har egne signaturretter, som svarer med hjerte-emojis når jeg spør om hva favoritten er. Det er jo da det blir på ekte for meg, og det gjør meg skikkelig glad!

Her om dagen spurte jeg følgerne mine, dere, om hva som var det beste med bloggen, hva deres favorittoppskrift var, og et par ting til. Og jeg må bare si, svarene som rulla inn i en rasende fort gjorde meg helt satt ut. Så mye fint dere skrev. Så godt dere observerer og får med dere hva det er jeg egentlig prøver og, og herregud som dere setter pris på timene som legges ned her. Det betyr så utrolig mye for meg, det må dere vite. Så da skulle det vel bare mangle, at jeg samla deres favoritter?

Det er noen steder jeg er liiitt usikker på hvilken oppskrift dere mener, så der har jeg gjetta. Det er også mye som er gjengangere, spesielt linsegrytene, potetpizza, chana masala, brød, lasagne og soppgryte, pizzaer og enchiladas. Også er det noen jeg tenker “oi, er den også i bruk”, for det er ikke alle oppskriftene jeg har like langt fremme i pannebrasken som dere tydeligvis har – og det synes jeg er så kult!

Her kommer de (jeg har silt bort de vegetariske, de ligger fortsatt publisert, men jeg fronter dem ikke lenger), i en helt tilfeldig rekkefølge, og med de kommentarene som ble sendt til meg med dem (emojis blir dessverre ikke med, de var det mange av!) Hjerte, hjerte og hjerter i øya.

Instagram-følgernes favoritter (med kommentarer)

Porsjonspakker med innbakt portobello... Sa noen festmiddag?

Ovnsbakt blomkål i hel versjon - med en saftig tahinimarinade!

Lag din egen peanøttsaus på en-to-tre!

Min faste studentmiddag:

Nøkkelen til verdens beste, og veganske, chana masala er todelt: God tid. Gode råvarer.

Kalde nudler med peanøtt- og tahinisaus

Tidenes snack, eller? Veganske cauliflower wings / blomkålwings med BBQ-saus is so so so so so SO GOOD, som amerikanerne ville sagt!

Favorittpizzaen har hvit saus, tynne potetskiver og pinjekjerner på toppen.

Vel – jeg tror vi kan trygt si at uten dere hadde ikke jeg oppdaga halvparten av dette heller, for det er jo den evige lysten på å servere dere nye, fine, spennende oppskrifter som er halve motivasjonen min for å fortsette å jobbe med dette, utvikle oppskrifter, teste og smake og spise og bli lei og begynne på nytt igjen. Så tusen takk til dere, dere er verdens beste motivasjonsboostere!

3 Comments

  1. Sitter på jobb og leser oppskriftene dine…tenker at jeg heller vil hjem og kokkelere Bonanza mat..:)

  2. Hanne

    Ingen som nevnte potetbollene i lompe?! De er for det første helt vilt gode, og for det andre noe helt annet enn hva jeg lager vanligvis av mat. Har servert de til en rekke gjester, og alle har blitt imponerte. Sikler litt når jeg tenker på de.

Kommentar? Spørsmål? Noe på hjertet?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.