Mia Frogner - Grønnere
Bøkene

Sniktitt på boka – og velkommen til slippfest 25. oktober!

3 comments

Tenk at det er dags: Om én uke er det slippfest for min nye kokebok, Grønnere!, og du er selvfølgelig invitert på festen! Vi teller ned med å ta en liten sniktitt på boka, synes du ikke?

Sted: Halvbroren (Cappelen Damm-huset), Akersgata 47/49 
Tid: 18.00, dørene åpner 17.30
Inngang: Gratis!

På en måte har det føltes som at denne dagen aldri kom til å komme. Som jeg har skrevet om tidligere, har prosessen med Grønnerebåde vært betraktelig mye lenger og mer omstendelig enn prosessen med Grønn Bonanza, rett og slett fordi jeg ville gjøre noe helt annerledes med bok nummer to. Og kanskje litt fordi jeg ble gravid halvveis i prosessen, det kan jo også ha hatt noe med saken å gjøre.

Men nå er den her straks, og her er altså en ørliten sniktitt på boka. Perfeksjonist som jeg er er det viktig å påpeke at dette er digitale mockups, så fargegjengivelse og formatet er ikke helt korrekt. Men dere får et inntrykk, og det er jo det viktigste! På mandag skal den komme på lager fra trykkeriet, forhåpentligvis betyr det at den er ute i butikkene i begynnelsen av uka, alle dere som har forhåndsbestilt får den i posten, jeg får se den for første gang (!), og det er altså slippfest!

Mia Frogner - Grønnere

Forrige gang lagde jeg jo en durabelig fest-fest på Pigalle i Oslo, med tombola, drinker og DJs. Denne gangen blir det, akkurat som med boka, et helt annet format. Jeg skal bokbades av selveste Sara Lossius, som står bak landets største livsstilspodcast Ingefær, fra scenen i den splitter nye bokkafeen i Cappelen Damm-huset i Akersgata 47/49 i Oslo. Det gleder jeg meg veldig til, Saras podcast er en av de jeg har hørt mest på de siste årene, og jeg er veldig spent på hvordan hun leser boka og hva hun har lyst til å spørre meg om.

Mia Frogner - Grønnere


Her kan du forhåndsbestille boka hos ark.no!


Mia Frogner - Grønnere

I tillegg blir det selvfølgelig smaksprøver som forlagskjøkkenet står for (det er jeg alltid like spent på, kontrollfrik som jeg er!), det er vin og annen drikke i baren, det blir selvfølgelig mulighet for å kjøpe boka, og for å få den signert, om du vil det. Mest av alt håper jeg bare dere kommer, dere som bruker blogg og bøker – det er så utrolig hyggelig å få et fjes på dere! Og i og med at jeg har termin bare tre uker (gulp) etter slippfesten (la oss krysse fingerne for at hun holder seg inni magen lenge nok til at jeg rekker å være med selv), blir det også siste mulighet for meg til å treffe dere på en stund.

Kommer dere? Sett gjerne en liten attending på facebook-eventet!

Mia Frogner - Grønnere

Mia Frogner - Grønnere


Her kan du lese mer om både Grønnere!
og Grønn Bonanza.


Bildene i boka er tatt av Josefin Linder, og er designet av Ingrid Skjæraasen hos Cappelen Damm. Jeg har fått lov til å blande meg mer enn mangt av begge to. Mockups-bildene har jeg fått hjelp av verdens beste Olina til å lage. 

3 Comments

  1. Knallflott, Mia! Dette må jo bare bli årets julegave! :D

  2. Anne-Brit

    Boka er bare så bra! Profesjonelt gjennomført og innbydende, tusen takk!

Kommentar? Spørsmål? Noe på hjertet?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.