For tredje året på rad skal jeg holde kurs på Oslo Vegetarfestival!

Hola people! Dette blir et raskt innlegg, men jeg må jo dele med dere at jeg i år som i fjor og som året før der skal holde kurs på Oslo Vegetarfestival! Jane, som driver Veganmisjonen, og jeg synes det var så stas å holde kurs sammen i fjor at vi gjør det på samme måte i år. Vi skal snakke om og lage grillmat og tilbehør, for det er trossalt snart sommer, og hva gjør vi om sommern? Vi griller! Lørdag er dagen, og kurset starter kl 15.00. Her finner du facebookevent for kurset. 

Jeg gleder meg masse, og i år skal jo Esra være med også. I fjor var hun inni magen, og jeg holdt på å dø av varme der jeg sto barbeint og holdt både kurs og foredrag uten at jeg hadde sagt offentlig at jeg var nesten fire måneder på vei. Vår første vegetarfestival som liten familie, det blir skikkelig stas. Jeg skal komme sulten og reise stappmett og blakk – det er min agenda!

Om du tar en titt på min siste instagrampost lodder jeg ut fire festivalpass der på fredag kveld, og jeg har tenkt til å trekke frem noen favoritter av stands og kurs på story i dagene frem mot festivalen. Sees på instagram!