Blogg

Nytt år, nytt tiår; ny bok og ny jobb!

ingen kommentarer enda

I innspurten på forrige tiår skjedde det uhorvelig mye på kort tid, og en av konsekvensene var at det har vært stille her på bloggen. Her er en liten statusoppdatering.

Andre småbarnsforeldre der ute kan sikkert nikke gjenkjennende til at det å begynne å jobbe igjen etter nesten et år i permisjon er en heftig øvelse i seg selv. For min del kombinerte jeg det like så greit med å starte et samarbeid med NRK Mat, starte på et nytt bokprosjekt, og få ny (drømme)jobb!

NRK Mat-samarbeidet har dere kanskje fått med dere? Flere av oppskriftene mine har figurert på NRK-fronten i løpet av høsten, sentrert rundt restemat. Det ble også en sak med mine beste tips til hvordan du blir en restematekspert. Som dere vet er jo matsvinn og restefester en av mine hjertesaker, så det har vært utrolig kult og spennende å få gjøre det sammen med NRK Mat.

Når det gjelder bøkene mine har jeg jo utviklet en tradisjon for å gjøre flere ting på en gang; Den første boka mi ble utgitt samtidig som vi kjøpte hus og flytta ut av byen, den andre boka mi hadde lanseringsdato tre uker før termindato, og den tredje boka mi kommer til å lanseringsdato samme måned som avviklingen av festivalen som er min nye arbeidsplass – nemlig selveste Øyafestivalen!

Jeg er nemlig ny miljø- og matsjef i Øyafestivalen, og det er intet mindre helt rått for meg å få mulighet til å ta den jobben. Der får jeg kombinere de tre tingene som er viktigst for meg (som ikke er levende mennesker); miljøet, maten og musikken. Jeg har såvidt begynt, og det er så mye spennende der ute, og folka er så utrolig bra og ikke minst dyktige – det er rett og slett en drømmejobb.

Så sånn startet altså mitt nye tiår – med ny bok, med ny jobb, med barn i barnehage og mann tilbake i full jobb. Det går fort, det er hektisk, men fyttikatta, som jeg koser meg for tia. Det håper jeg også dere gjør, og jeg lover at det kommer til å skje ting her fremover også!

Kommentar? Spørsmål? Noe på hjertet?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.