Bøkene

MER ENN METT kan endelig forhåndsbestilles!

ingen kommentarer enda

Min tredje bok, MER ENN METT – for klimasaken fra kjøkkenbenken er endelig på vei fra trykkeriet, og du kan forhåndsbestille den mellom 9. og 16. august!

Ja, dere – nå er den tredje bokbabyen min snart klar for å komme ut i verden og møte alle dere den er laget for. Jeg skal starte med å innrømme en hemmelighet: Dette er den boka jeg har hatt lyst til å lage siden før jeg skrev min første bok.

Jeg er kjempestolt av både Grønn Bonanza og Grønnere, men Mer enn mett, den er hjertesaken min. Som tittelen sier, handler den om mer enn maten. Den handler om hvorfor og hvordan vi kan endre vanene våre for å leve og spise mer i takt med naturen, miljøet og klimaet rundt oss, og hvordan vi kan gjøre det uten at det føles som en uoverkommelig oppgave som skygger for det som trossalt er det viktigste med et måltid: Å spise god mat sammen.

Du kan forhåndsbestille Mer enn mett mellom 9. og 16. august for 349 (maks rabatt), og det er fri frakt – og du får den før de fleste andre!

Denne boka gir deg både kunnskapen og tryggheten du trenger for å handle og spise klimavennlig – i tillegg til 88 oppskrifter, som er enkle og lage, metter bra og smaker skikkelig godt. 

Dere vet at jeg er lidenskapelig opptatt av å engasjere folk til å bry seg uten å bruke pekefinger, og jeg både håper og tror at det gjennomsyrer Mer enn mett. For i kjernen handler det om å skape nye, gode vaner med følelse av mestring, læring og matglede, og i denne boka sparer jeg ikke på noe. Her er alle hemmelighetene, både når det gjelder planlegging, handling, oppbevaring, matlaging og matsvinn.

Tenk det, dere – nå er den snart her! Jeg håper så innmari at dere liker den.

Kommentar? Spørsmål? Noe på hjertet?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.