På grunn av smittevernhensyn flytter vi slippfesten inn på internett denne gangen – og det er jo egentlig ganske fint, for da får ALLE være med!

Førstkommende onsdag kl 19.00 går vi live direkte fra mitt kjøkken. Det blir ikke så mye matlaging, men desto mer prat om mat når jeg har invitert min venninne, matbloggkollega og nå også forlagskollega Mari Hult fra Vegetarbloggen til å være med meg og holde digital slippfest for min nye bok, Mer enn mett.

Registrer deg for å være med!

Den letteste måten å bli med på er å registrere deg her. Da får du en mail med en lenke som du klikker på for å bli med, og så er du med på festen. Om du glemmer det, kommer jeg naturligvis til å dele en lenke på instagram og facebook rett før eventet starter, men det er fint om du melder deg på!

En velkomstdrink?

Hadde dette vært en slippfest hvor vi kunne møtes i virkeligheten, hadde jeg jo såklart bydd på en velkomstdrink. Denne gangen blir det litt vanskelig, så jeg tenkte jeg skulle komme med noen forslag til hva dere kan enten handle eller lage hjemme, så kan vi ta en skål når vi møtes live? Jeg har tenkt meg en tur på Vinmonopolet for å kjøpe min favoritt Prosa fra den biodynamiske gården Meinklang i Østerrike, en sprudlende rosé som vi også hadde som velkomstdrink i bryllupet vårt i 2017. Alkoholfritt alternativ er den nydelige, sprudlende Margrete fra Balholm på vestlandet, med frisk og deilig rabarbra.

Vil du lage noe godt selv? Hva med vannmelonjuice (virgin eller med rom), Dark and Stormy Summerstyle (her snakker vi gammelt! blogginnlegg!) eller rett og slett en digg smoothie med bringebær?

Er du i den heldige posisjon at du har for mye vannmelon? Heldiggris! Drikk den!

På programmet

De av dere som har sett mine og Maris livesendinger tidligere, vet at vi liker å skravle, og det skal vi gjøre her også. Men vi har selvfølgelig laget et program! Både Lennart fra Frisk Forlag og min redaktør Anne Marie Løvenskiold kommer innom for å si noe, Mari har lagd et spørsmålsbatteri jeg ikke får vite noe om enda, jeg skal vise frem litt fra boka, vi skal dele noen lister over favoritter og det blir såklart noen giveaways også. Helt til slutt, sist men absolutt ikke minst, vi vil veldig gjerne ha spørsmål fra dere, og de kan dere sende inn underveis og så svarer vi til slutt!

Vi ses!

Jeg gleder meg! Først tenkte jeg at det var litt trist at vi ikke skal møtes fysisk, men i og med at jeg hadde lyst til å besøke flere steder i landet for å møte så mange av dere som mulig, så var kanskje ikke dette den dummeste løsningen allikevel? Jeg håper dere melder dere på!