Blogg

Fem adventsgaver

ingen kommentarer enda

Kjære Bonanzafolk! I annerledesåret 2020 følte jeg så sterkt at jeg måtte gjøre noe for at jula ikke skulle bli så trist som det ser ut som at det kan bli, og i prosessen har jeg dratt med meg flere av de fineste og flinkeste folka jeg veit om. Hør bare her:

Juleheftet Jul, jul, annerledes jul

Som mange av dere har skjønt hittil, har Mari, som driver Vegetarbloggen, og jeg en tendens til å sette i gang diverse prosjekt sammen, og jula er intet unntak. Vi har laget vårt eget julehefte til dere, som er proppfullt av oppskrifter på alt du trenger til jul, masse lenker til filmer og musikk du kan kose deg med, noen gavetips og annet kos for adventstiden. En av mine beste venner Pia har designet det for oss, Maris venn Tord har tatt bilder, og Frisk Forlag har som alltid stilt opp for oss. Juleheftet er gratis, og du kan laste det ned her.

Digital juletrefest 13. desember

Det holder jo ikke bare med hefte, tenkte vi, og kjører på med en digital juletrefest søndag 13. desember klokka 20.00, sånn at alle vi har småbarn rekker å få dem nogenlunde i sengs før vi kobler oss på Zoom, eller hvilken plattform det ender opp med å bli, og møtes. Jeg lover ikke at noen av oss synger julesanger, men det kan hende noen andre gjør det. Dere får stille alle spørsmålene dere har om julematen og julekaker, og vi legger opp til en lavterskel, lavskuldra søndagskveld sammen. Du kan melde deg på her.

Bokpakke: Mer enn mett + Sykt enkelt

Mari og jeg spurte forlaget vårt, Frisk Forlag, om de ikke kunne værsåsnill å gi leserne våre en god pris på bøkene våre når de vil kjøpe de i julegave, og det sa de ja til! I en bokpakke kjøpt fra forlaget vår du Maris siste bok, Sykt enkelt, og min nyeste bok, Mer enn mett, til en samlet pris på 599. Det er 200 kroner rimeligere enn om du kjøper dem hver for seg, og du får gratis frakt. Bøkene kan du bestille her.

Grønnsakskalender sammen med Sesongkalenderen

På instagram blir det adventskalender av typen grønnsakskalender! Hver dag slipper jeg en post om en av grønnsakene jeg bruker mye, og deler hva det er ved dem som gjør dem så utrolig kule, og hvordan du får frem det beste i dem. Jeg har vært så utrolig heldig å få med meg de to råflinke designerne Maria Berg-Leirvåg og Ingrid Johanna C. Fløgstad på dette prosjektet. De står bak Sesongkalenderen, den nydeligste kalenderen du kan finne på å ha på kjøkkenveggen, som viser deg hvilke grønnsaker som er i sesong i hver måned. Perfekt julegave til alle estetikere og råvare-elskere. Følg dem gjerne på instagram også!

© Sesongkalenderen

Instastory: Dagens ro

I fjor gjorde jeg “Dagens ro” på instastory, hvor jeg delte en tekst, en låt, en film eller noe helt annet som ga meg ro i kroppen den dagen. Det var det så mange av dere som likte, at jeg planlegger å gjennomføre i år også. Det er fort gjort å få høye skuldre og stress i kroppen, så jeg håper “Dagens ro” virker på oss alle, i denne annerledes-desemberen. Følg meg på instagram og se på mine daglige stories for å få med deg “Dagens ro”.

Tusen takk til Mari for bildene av bøkene våre, og av boka mi!

Kommentar? Spørsmål? Noe på hjertet?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.