Presse

Hei, og velkommen til presse-biten av Green Bonanza og boken Grønn Bonanza! Her finner du forhåpentligvis det du trenger, og om du ikke gjør det, er du alltid velkommen til å gi lyd fra deg.

Kontaktinformasjon

Mia Frogner, blogger og forfatter
E-post: miafrogner@gmail.com
Tlf: 476 82 409

Informasjon om bloggen Green Bonanza

Mia Frogner startet bloggen Green Bonanza sommeren 2014, som et sted å samle og formidle mat, oppskrifter, tanker og bærekraftige holdninger. Du kan lese mer om bloggen her.

Informasjon om boka Grønnere! (2018)

Boka Grønnere! Lag, smak og del vegansk mat fra hele verden er en annerledes kokebok. Her er det 12 kapitler med mat fra ulike deler av verden, med små og store oppskrifter du enten kan lage hver for seg, eller sette sammen til større måltider. Hovedbudskapet i boka handler om det sosiale rundt måltidet, og å skape matminner sammen.

Boken er kjøpt av det tyske forlaget Thorbecke.

Gjengivelse eller bruk av materiale (bilder, oppskrifter og tekst) fra boka må skje i samråd med forfatter og forlag.

Høyoppløselig omslag:

Informasjon om boka Grønn Bonanza (2016)

Boka Grønn bonanza ble utgitt på Cappelen Damm september 2016, og er en samling av oppskrifter og tekster om mat, familie, bærekraft og råvarer. Du kan lese mer om boken her hos Cappelen Damm. Mia har også skrevet flere blogginnlegg om bokprosessen, de er samlet her. I august 2017 ble boken utgitt i Tyskland på forlaget Thorbecke.

Pressemeldingen om boka kan lastes ned her.

Gjengivelse eller bruk av materiale (bilder, oppskrifter og tekst) fra boka må skje i samråd med forfatter og forlag.

Høyoppløselig omslag (Norsk oppe, tysk nede):

9788202520540

Forfatteren

Mia Frogner (født 1985) er utdannet litteraturviter, jobber som spesialrådgiver i kommunikasjonsbyrået Trigger, bor på Nesodden med mann, datter og to katter, og har siden 2014 år drevet bloggen greenbonanza.com, hvor hun med et glimt i øyet og personlige anekdoter formidler grønn matglede og bærekraftig livsstil. 

Bildene kan brukes ukreditert i forfatteromtale.

Mia FrognerMia Frogner

 

 

Mia Frogner